Орлин Павлов става водещ на "Събота вечер с БНТ"


Орлин Павлов става водещ на "Събота вечер с БНТ"
Снимка: БНТ

Ники Станоев вече няма да е водещ на вечерното шоу на Българската национална телевизия "Събота вечер с БНТ". От 4 февруари неговото място ще бъде заето от Орлин Павлов. Предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози хумор и забавления, както и с вълнуващи интервюта със звездни гости.

"За мен е голяма чест и удоволствие да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С ентусиазъм приемам новата "песен" от своя живот като водещ на късното вечерно шоу "Събота вечер с БНТ". Надявам се със зрителите заедно да преживеем искрените и увлекателни истории на звездните гости в предаването и да се насладим на забавление и много смях. И не на последно място – искам да благодаря за възможността, както и за топлото посрещане и доброто отношение на целия екип!", споделя Орлин Павлов.

Първият звезден гост на Орлин Павлов в "Събота вечер с БНТ" ще бъде обичаният от поколения българи певец и водещ на любимото куиз шоу "Последният печели" Орлин Горанов. Двамата колеги и приятели заедно ще дадат впечатляващ рестарт на шоуто. По какъв начин ще се случи това – зрителите ще разберат в събота, 4 февруари, от 21:00 ч. по БНТ 1.

Популярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов също ще стане част от премиерния епизод на "Събота вечер с БНТ" с Орлин Павлов. В емоционален разговор Андрей ще се върне към началото на телевизионната си кариера в "Час по всичко" и ще разкаже за това как ще почете годишнината от рождението на баща си – големия български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на обществената телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов според собствения му син.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама