Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски с общ джаз концерт

  • Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски с общ джаз концерт
    Дата: Снимки: SLC
Дата: 17.04.2018 Снимки: SLC
Iwoman.bg

За първи път на клубна сцена ще имаме възможността да чуем на живо джаз проекта "Четирима господа пеят джаз". Събитието на 3-ти май в Sofia Live Club.

Концертът "Четирима господа пеят джаз" ще събере заедно едни от най-добрите български певци - Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски. Всеки един от тях познаваме добре от сцената и различните музикални жанрове, в които се изявяват – поп, рок и джаз. Обичани от публиката и изключителни професионалисти, четиримата вокалисти приемат поканата на Пловдив Джаз Фест да участват в този специален проект, който ги поставя в друг музикален контекст.

Всички песни в програмата са аранжирани специално от Мирослав Турийски, а с четиримата певци на сцената ще бъде Октет Пловдив – Димитър Льолев (алт саксофон), Венелин Георгиев (тенор саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Владислав Мичев (тромбон), Николай Карагеоргиев (китара), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Кристиан Желев (барабани).

В последните години все повече световноизвестни поп и рок артисти посягат смело към джаза и впечатляват с изпълнения на едни от най-прочутите стандарти. Резултатът често е вълнуващ и интересен, а такъв пример са Тони Бенет с Лейди Гага и Хърби Хенкок с Pink и Seal.

На 3-ти май ще бъде вълнуващо и истинско, така че започваме обратното броене и взимаме своя билет за това музикално приключение! Билети за концерта ще може да се закупят на предварителна продажба в мрежата на Еventim.bg на цена от 15 лева и на място в деня на концерта 20 лева.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.