Oтбелязваме Деня на "Междузвездни войни"


Oтбелязваме Деня на "Междузвездни войни"
Снимка: Getty Images/Guliver

Феновете на "Междузвездни войни" по цял свят днес, 4 май, празнуват Деня на "Междузвездни войни" с призива "May the 4th be with you!", произлязъл от емблематичната фраза от сагата "Мay the force be with you!" ("Нека силата бъде с теб!"), с която джедаите си пожелават успех.

Обикновено този ден се отбелязва с различни активности, вдъхновени от далечната галактика. Но тази година ще бъде малко по-различно заради световната пандемия от коронавирус.

И така Дарт Вейдър с ръкавици и маска може да се окаже един от най-защитените измислени герои насред COVID-19.

За да се спазят препоръките за стоене у дома в различните страни, това би могло да бъде перфектното време за гледане на филмите от поредицата.

В интернет се появиха и различни мемета, изобразяващи главните герои, облечени с маски и лекарски дрехи. Послания от Дарт Вейдър и Йода за справяне с коронавируса също заливат социалните мрежи.

"Нека да изградим по-добро бъдеще от това, заради което сме поставени под карантина. #MayThe4thBeWithYou", пише "Грийнпис" Филипини, придружавайки го с изображение на бебе-Йода, изричащо: "Защитете нашите хора и планетата. Ние трябва да изградим по-добро бъдеще. Можем!"

Потребителят Сумиш пише: "Бъдете като Дарт Вейдър и убийте коронавируса... Защитете се от известни и непознати сили! Заедно можем да управляваме галактиката срещу тъмните сили!"

View this post on Instagram

#maythe4thbewithyou

A post shared by 𝓝 ❕ © ʞ (@heavilybrokn) on

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама