Памела Андерсън ще изиграе Бриджит Бардо в документален филм


Памела Андерсън ще изиграе Бриджит Бардо в документален филм
Снимка: Getty Images

55-годишната Памела Андерсън ще участва в документален филм за живота и кариерата на Бриджит Бардо, съобщи deadline.com.

Продукцията ще изследва завладяващата филмова кариера на френската актриса, както и не по-малко интригуващия ѝ личен живот. Бриджит Бардо, чийто вечен образ е с платинено руса коса и тъмен грим на очите, е секс символ през 50-те и 60-те години на миналия век (заедно с Мерилин Монро). Тя бързо придобива световна известност след емблематичната си роля във филма "И Бог създаде жената" от 1956 г.

Вижте още: Памела Андерсън е неузнаваема БЕЗ грим (СНИМКА)

Когато Памела Андерсън се появява за първи път в хитовия телевизионен сериал "Спасители на плажа" и класически филми като "Barb Wire", много хора веднага забелязват поразителната ѝ прилика с прочутата Бриджит Бардо с нейната руса коса, тъмен грим и зашеметяваща фигура. И двете актриси са известни с това, че през цялата си кариера са изобразявали силни, секси женски образи, но също така изпитват силна любов към животните и работят в областта на борбата за правата на животните. Бриджит Бардо създава Фондация "Бриджит Бардо", която помага за спасяването на диви животни, а Памела Андерсън от години се застъпва за правата на животните, като дори става почетен директор на PETA.

Работата с документални филми не е нещо ново за Андерсън, която съвсем скоро пусна своя собствен документален филм "Pamela, a love story" по Netflix по-рано тази година. Новата документална продукция споделя реални кадри и записки в дневниците на секс иконата, споделяйки как се е издигнала до славата, разказвайки подробно за многобройните ѝ романтични партньори и за прословутата ѝ секс касета с тогавашния ѝ съпруг Томи Лий. Критиците и феновете се радват на филма, като в момента той има впечатляващите 98% в Rotten Tomatoes и 7,2 от 10 в IMDb.

Вижте още: Звезди, които пробиха, след като се изрусиха

По подобен начин Hulu пусна свой собствен биографичен телевизионен минисериал "Pam & Tommy" миналата година, в който Лили Джеймс е в ролята на Памела Андерсън, а Себастиан Стан от MCU - в ролята на Томи Лий. Сериалът от осем епизода разказа за всички пикантни подробности за секс касетата "Honeymoon", която беше създадена от актрисата и барабаниста на Motley Crue, преди да изтече в публичното пространство. Hulu обаче създаде телевизионния сериал без никакво участие или разрешение от страна на Памела Андерсън или Томи Лий, което предизвика много спорове около продукцията, пише БГНЕС.

Пол Уотсън, Клод Льолуш, Ален Бугрейн-Дюбур и Жан-Макс Ривиер също ще участват във филма. Бриджит Бардо, която сега е на 88 години, също ще сподели своята версия на историята, докато размишлява върху значимия и понякога противоречив свой живот.


Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама