Памела не иска кино версия на "Спасители на плажа"


Памела не иска кино версия на "Спасители на плажа"

Памела Андерсън, прочула се с участието си в "Спасители на плажа", се обяви против анонсираната широкоекранна версия на сериала.

"Не виждам смисъл от подобно начинание. Никой не цени римейковете", заяви 48-годишната Андерсън. "А иначе годините, когато снимахме сериала, са най-хубавите в живота ми. По онова време не ми е и хрумвало, че "Спасители на плажа" ще продължава да вълнува аудиторията и след 20 години".

"Спасители на плажа" се излъчва в периода 1989-1999 г. Сериалът е вписан в Книгата на рекордите Гинес като телевизионното шоу с най-голяма аудитория в света.

Режисьор на подготвяната киноверсия е Сет Гордън, а в главните роли са Дуейн Джонсън-Скалата и Зак Ефрон. Очаква се премиерата да бъде през пролетта на 2016 г.

По признанието на Памела, продуцентите не са й предлагали да участва във филма. Оферта обаче има към Дейвид Хаселхоф, изпълнил някога главната роля в "Спасители на плажа". Съвсем логично, Хаселсоф не споделя мнението на Андерсън, че римейкът е тъпо нещо. "Много съм развълнуван от проекта. В момента водим преговори с продуцентите", споделя 63-годишният актьор.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама