Плеймейтка си татуира Слави Трифонов (видео)


Плеймейтка си татуира Слави Трифонов (видео)
Снимка: БГНЕС

Плеймейтката Галя татуира името на Слави Трифонов на сърцето си. Това се случи в рубриката "Star Reporters" във "Вечерното шоу на Слави Трифонов".

Звездният репортер Боби заведе Галя в Кюстендил, където тя татуира името на шоумена.

"Влюбена съм в Слави, откакто бях на 12 години. Никога няма да съжалявам за тази татуировка!", сподели Галя, която се надява шоуменът отново да я покани в шоуто си.

В разговор в студиото Слави коментира, че Галя вече е подала документи и в конкурса "Левски Г". Явно плеймейтката няма да спре до тук!

Галя стана популярна, когато звездният репортер Боби показа на България бизнес планът на плеймейтката, а именно – да търси мъже за спонсори. В откровено интервю Галина разказа, че е имало случаи, в които се е налагало да комбинира времето си в срещи между четирима мъже, с които трябва да прави секс и да припечелва от тях.

"Мъжете единствено стават само за спонсори, за нищо друго. Той ти дава пари, ти си го уважаваш и така!", сподели откровено Галя.

Плеймейтката отрича това, което прави, да е проституция: "Не е проституция, ако всеки ден си лягаш с различни мъже за пари", убедена е тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама