Победителките от X Factor 4Magic с безплатен концерт


Победителките от X Factor 4Magic с безплатен концерт
Снимка: Park Center

Този декември ще е изпълнен с музика. Точно преди празниците, Park Center Sofia ще зарадва посетителите си с три коледни концерта.

Събитията са със свободен вход, а мястото е ет. 1 (ниво над партера), в близост до асансьорите. Началото на концертите е от 18:30 часа.

Ето и програмата:

20.12.2017 г. – "София госпъл хор" ще изпее красиви химни, изпълнени с посланието на вярата, свободата, радостта и надеждата.

"София госпъл хор" съществува от 5 години и е единственият по рода си госпъл хор в България. В него пеят над 50 човека от България, Украйна, САЩ, Бразилия, Молдова. Имат си и собствен бенд, който наброява петима талантливи музиканти. Били са част от различни проекти и са пяли заедно с Миро, Любо Киров, Крисия. Участвали са в много предавания и са имали самостоятелни концерти в София и Пловдив.

"Всички ние сме обединени от любовта си към този стил музика и това е нещото, което ни свързва. – казва ръководителката на хора Гери Балевска. - Сред нас има хора от различен пол, възраст, произход, професия, социален статус. Имаме ученици, студенти, работещи в различни сфери, както и  хора от други държави. Различията ни нямат никакво значение, те само създават още по-интересна и пъстра картина от пеещи хора."

21.12.2017 г. - камерен оркестър "Класика". Традициите са красиво нещо. И като всяка Коледа, Park Center Sofia ви подарява класичеки концерт.

Този декември талантливите музиканти от камерен оркестър "Класика" ще зарадват посетителите на мола с Цикъл "Вечната музика". Концертът ще включва с популярни и обичани класически произведения. Диригент ще бъде нашият приятел Петър Димитров.

22.12.2017 г. – звездите на X Factor – Мирослава Тодорова и красавиците от 4Magic ще зарадват всички посетители със страхотните си гласове и впечатляващо поднесени кавър версии на любими песни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама