"Под прикритие” 4 селектиран за наградите "Еми"


 "Под прикритие” 4 селектиран за наградите "Еми"

Четвъртият сезон на сериала на БНТ "Под прикритие” е селектиран в най-престижния конкурс за телевизионни предавания и сериали – "Еми". Хитовата българска поредицата се състезава в категорията "Драма" за международни сериали в 43-то издание на световните награди.

Припомняме, че "Под прикритие” бе селектиран на първи кръг за телевизионните Оскари през 2012 година със сезон 1 и 2 , както и през 2013 година със сезон 3.

Наградите "Еми" ежегодно се присъждат от Международната академия за телевизионни изкуства и науки. Всяка заявена продукция преминава през три кръга на оценяване. В първия, който продължава от април до юни, журито гледа и гласува онлайн. Вторият кръг /полуфинала/ се провежда между юни и септември и в него оценки дават изявени специалисти от различни телевизии, лично поканени от Академията. Финалният кръг е през месец октомври.

Номинациите в 43-то издание на конкурса ще бъдат обявени на 12-ти октомври в Кан, Франция. А кои са победителите ще стане ясно на официалната церемония по награждаването на 23-ти ноември в Ню Йорк.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама