Подариха правата на песента "Гълъбо" на Миро


Подариха правата на песента "Гълъбо" на Миро
Снимка: Миро Facebook

Една от любимите песни на Миро - "Гълъбо", отново е налична в YouTube. 

Припомняме, че преди пет години авторката на музиката и текста Вида Пиронкова забрани на Миро да изпълнява песента. Продуцентът на парчето Игор Марковски реши да подари всички продуцентски права на песента и клипа към нея на 47-годишния певец.

Игор Марковски за правата

"ОЧАКВАЙТЕ! Броени дни/часове до възраждането на клипа към песента "ГЪЛЪБО". Ще бъде публикаван в официалната страница на МИРО в YouTube. На Вашето внимание - кадри от клипа, някои от тях цветни. Клипът е изпълнен в черно и бяло. С участието на Красена Ангелова и Димо Алексиев. Режисьори: Васил Стефанов и Стефка Николова Продуцент и сценарист: Игор Марковски p.s. Всички продуцентски права на песента "Гълъбо" (и клип към същата) бяха прехвърлени като акт на дарение (подарък) от моя страна към Мирослав Димов (МИРО). С този жест на добра воля "Гълъбо" вече е свободен да лети над света така, както трябва - в оригинал и така, както е създаден - свободен!", написа Игор Марковски във Facebook профила си.

Миро за успеха на песните му

"Успехът е странно нещо. Или го има или не. Аз съм благословен, че песните ми са станали, това, което са. Публиката и хората, които ги слушат са тези, които им дават живот." Това каза в студиото на "Събуди се" певецът Миро.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама