Появиха се първи кадри на Анджелина Джоли като Мария Калас (СНИМКИ)


Появиха се първи кадри на Анджелина Джоли като Мария Калас (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Първите официални снимки на Анджелина Джоли в ролята на известната оперна певица Мария Калас бяха публикувани онлайн. Кадрите предизвикаха голям интерес в социалните мрежи, като много потребители коментираха, че приликата с певицата е наистина голяма.

Биографичният филм "Мария" е режисиран от Пабло Ларейн. В Instagram бяха разпространени и папарашки снимки от снимачния процес, който в момента протича в Париж.

Повече за филма "Мария"

Сюжетът е базиран на живота и творчеството на Мария Калас и ще разкаже бурната, красива и трагична история на една от най-великите оперни певици в света. Киноразказът ще се съсредоточи в последните ѝ дни в Париж, където тя умира на 53-годишна възраст през 1977 г. Снимките ще протекат в рамките на осем седмици в Париж, Гърция, Будапеща и Милано.

Вижте още: Маги Джанаварова призна за огромна жертва по време на бременността (СНИМКА)

Костюмите на Джоли във филма са базирани на оригинални дрехи, носени от Калас. Продукцията се е консултирала с групи за защита на правата на животните, включително PETA, относно използването на ретро кожени тоалети, носени във филма, от архивната колекция на дизайнера на костюми Масимо Кантини Парини.

Освен Анджелина Джоли, в ролите ще видим още Пиерфранческо Фавино, Алба Рорвахер, Халюк Билгинер, Коди Смит-Макфий и Валерия Голино.

Вижте още: Силна: Мира Добрева пусна своя СНИМКА от болничното легло в "Пирогов"

Анджелина Джоли за ролята на Мария Калас

Преди време тя сподели във официално изявление: "Много сериозно си давам сметка за отговорността към живота и наследството, оставено от Мария. Ще направя всичко по силите си, за да посрещна това предизвикателство. Отдавна се възхищавам на Пабло Лараин".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама