Поли Генова и Любо Киров пуснаха видеото към първия си дует


Поли Генова и Любо Киров пуснаха видеото към първия си дует
Снимка: ПР

Първият дует на Поли Генова и Любо Киров е вече факт. Месец след официалната премиера на песента "Тръгни навреме" те представиха и видеоклипа към нея, който е заснет в Италия.

Парчето е красива и чувствена балада, която бе изпълнена за първи път по време на първия самостоятелен концерт #1 на Поли в Античния театър в Пловдив миналото лято. Колаборацията също така ще бъде включена в новия албум "Целуни ме" на Любо Киров, който ще бъде представен с концерт на живо на 16 април.

Композицията е дело на пианиста на ФСБ Константин Цеков, а текстът – на неговата съпруга Живка Шопова.

Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion. Кадрите на клипа са заснети в обаятелната и романтична южна Италия и за наслада на зрителите улавят спиращи дъха гледки. Специално за видеоклипа и визията на Поли майстори-бижутери от Италия са създали камеа - уникат. Това e изключително красиво и ценно бижу, ръчно изработено от раковина. На гърба си има сребърен обков с гравирани имената на Поли и Любо. В света има само 50 истински майстори, които владеят изкуството за направата на камеа.

"Безкрайно щастливи сме, че съвместният ни проект е вече факт! Създадохме видео, което брилянтно допълва песента и улавя емоциите, които тя предизвиква. Резултатът от тази дългоочаквана колаборация днес е на лице и се надяваме публиката да усети любовта, която двамата вложихме в този проект", споделят Поли Генова и Любо Киров.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама