Поли Генова организира благотворителен коледен концерт


Поли Генова организира благотворителен коледен концерт
Снимка: ПР

Една от най-обичаните български поп изпълнителки – Поли Генова, създава грандиозен празничен спектакъл. "По-добрата Коледа" ще потопи зрителите в магичната  Лапландия, където за първи път ще могат да се насладят на коледните песни от новия албум на звездата. Събитието ще се състои на 20.11.2022 г. в Киноцентър Бояна, където зрителите ще се насладят на приказна обстановка и музикални вълшебства.

Специални гости на концерта на Поли Генова ще бъдат Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов, Прея и актьорът Любо Нейков.

Коледата е време за сбъдване на мечти и именно заради това 100% от средствата събрани от продажбата на билетите ще бъде дарена на "Операция: Плюшено мече", сдружение което подкрепя развитието на младежи в неравностойно положение. 

""По-добрата Коледа" е проектът, който с години се мечтае, осмисля и оформя в главите на мен и на екипа ми. Отне ни време, за да успеем да подготвим и поднесем на всички вас този специален и много емоционален музикален букет от прекрасни композиции и текстове. Броя дните до 20-ти ноември, когато ще можем на живо, заедно с моето музикално семейство, да представим именно албума "По-добрата Коледа"" - сподели Поли Генова.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама