Поли Генова пусна новата си коледна песен (ВИДЕО)


Поли Генова пусна новата си коледна песен (ВИДЕО)
Снимка: PR

Поли Генова представи новия си празничен сингъл – "Magical", и видеото към него. Песента е международен проект, обединяващ усилията на четирима талантливи чуждестранни автори. 

"Magical" е едно музикално пътешествие, което не просто зарежда слушателите с истинско усещане за уют и празнични емоции, но и напомня, че на Коледа се случват чудеса. Видеоклипът на песента е заснет в Рила под режисурата на Томислав Михайлов – Чочо. Визуалната постановка разказва историята на Поли и нейния годеник Джоузеф, които са разделени през празничните дни, но коледната магия в края на видеото ги събира отново у дома.

"С този проект искам да напомня, че на Коледа наистина се случват чудеса, а музиката е вълшебният път, по който можем да ги открием. Благодарна съм на целия екип, че успяха да пресъздадат истинското вълшебство на коледните празници в песента и видеото, които, вярвам, ще достигнат сърцата на хората и ще ги накарат също да почувстват магията", с вълнение сподели Поли Генова за създаването на песента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама