Поли Генова ще е водеща на Детската Евровизия


Поли Генова ще е водеща на Детската Евровизия

Поп звездата Поли Генова ще бъде водеща на Детска Евровизия 2015 на 21 ноември. Тя ще посрещне на сцената в зала "Арена Армеец" представителите на 17-те участващи държави тази година.

"Щастлива съм, че България е домакин на най-престижния детски песенен конкурс в Европа и изборът на БНТ за водещ на шоуто се спря на мен. Нямам търпение да открия събитието и съм сигурна, че ще бъде незабравимо! Нека заедно подкрепим децата, защото те са нашето бъдеще!"– заяви Поли Генова.

Певицата впечатлява с отлично владеене на английски език и силно сценично присъствие. Нейният темперамент и непринуденост са изключително подходящи за тийнейджърската аудитория. Поли, също така, е добре запозната със спецификата на песенния конкурс. Участвала е четири пъти в българския финал за "Евровизия" и през 2011 г. нейната песен "На инат“ представи България в Дюселдорф (Германия).

Тринадесетото издание на Детската Евровизия ще се проведе на 21-ви ноември в зала "Арена Армеец“ в София и ще се излъчва на живо по БНТ от 20:30 часа. На 20-ти ноември ще се проведе Финалът на журито, който няма да се излъчва по телевизията, защото ще бъде предназначен само за зрителите в залата и журитата от всички участващи страни. Скоро предстои да бъдат пуснати в продажба и билетите за Финала на журито.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама