Поли Генова стартира 2023 с нова песен и нов албум (ВИДЕО)


Поли Генова стартира 2023 с нова песен и нов албум (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Днес е официалната премиера на новия сингъл на Поли Генова "Help Me Out". Песента ще е част от предстоящия нов албум на изпълнителката, с който тя ще зарадва феновете си през 2023 г.

Музиката е в типичния за нея денс стил, към който тя се завръща след проекта си от края на миналата година "По-добрата Коледа". Този път певицата се включва и като автор на песента.

Клипът към "Help Me Out" е заснет в средиземноморския курорт Анталия, който е известен със своите спиращи дъха гледки и красиви плажни ивици. Именно това е причината песента да носи и леко носталгично звучене, правейки препратка към летните спомени. Режисьор на видеото е Джийсън Брад Люис, с когото певицата си е партнирала и по други музикални проекти.

За най-новия си сингъл Поли Генова споделя: "Започвам новата 2023 година със силната и носеща прекрасно послание песен "Help Me Out". Тя има специална енергия и емоция, която те кара да преоткриеш себе си и вътрешния си свят. Бавният и мелодичен EDM стил, докосва и вълнува така, както и самият текст на трака. Вярвам, че ще успеете да се потопите в красивата музика и в комбинация с прекрасните пейзажни кадри на видеото ще можете да се отпуснете и да се пренесете на мечтано място."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама