Помните ли Виктория от Hell’s Kitchen? Няма да я познаете! (СНИМКИ)


Помните ли Виктория от Hell’s Kitchen? Няма да я познаете! (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Виктория Зайкова бе финалистка в четвъртия сезон на Hell's Kitchen България и впечатли зрителите не само с вкусните си ястия, но и с ведрото си чувство на хумор и различна визия! Тя първа получи черна куртка и през цялото време изненадваше шеф Ангелов с нови и нови умения. Към момента Виктория работи в ресторант в родното ѝ Поморие.

Вижте още: Викси и Жоро от „Един за друг“ гушнаха бебе (СНИМКА)

Оказва се обаче, че Виктория е коренно променена визуално. Огнената кулинарка се е сбогувала с над 50 килограма и изглежда страхотно! Дори се е записала на конкурс за "Плюс Сайз" модели, но не е успяла да спечели.

Пред „Телеграф“ тя сподели:

„Аз винаги съм била дама със завидно самочувствие и никога не съм се притеснявала от размерите и формите си, харесвала съм се. Тази година свалих 50 кг за два месеца, интересно, че дори когато коремът ми беше огромен, си казвах: нищо ми няма, добре съм си, хубава съм, който ме харесва, ме харесва и това е. В един момент много ми пречеше, проблемът дойде от това, че ръцете ми трепереха. Потърсих мнението на лекар, така ми откриха базедова болест. Докторът ми предписа да пия лекарства и каза, че хормоните при жените са толкова много, че това да ги наредиш, е бавен и сложен процес.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама