Последният филм на Уитни Хюстън


Последният филм на Уитни Хюстън

Още преди пускането си на екран филмът "Sparkle" спечели вниманието на медиите и аудиторията заради неочакваната смърт на Уитни Хюстън през февруари.

Във филма певицата играе Ема – майката на три тийнейджърки, които сформират момичешка група. Тя се тревожи, че дъщерите й ще срещнат същите разочарования, които е трябвало тя да преживее във времето когато се е борила да стане популярна.

Филмът е римейк на продукция от 1976 г., носеща същото име, в която Аретра Франклин разказва историята на три сестри родени в Харлем, които създават група в края на 50-те. При новата версия действието се развива в Детройт по времето на ерата на Мотаун.

Във филма една от трите сестри – Спаркъл, трябва да се справи с трудностите на музикалния бизнес и да успее да запази семейството си.

"Част от забавлението при правенето на този филм са костюмите и прическите. Действието на филма се развива през 1963 г., а ние имаме чудесен гардероб и талантливи фризьори и гримьори, обичам да нося тези дрехи", казва Уитни по време на снимките.

"Тя беше толкова готина и майчински настроена към мен. Ако някога изглеждах така все едно се нуждаех от нещо, тя идваше при мен и казваше: "Добре ли си? Пеех нейните песни с четка за коса в ръката, когато бях малка, а сега тя играе моя майка и ми се кара. Това е сбъдната мечта", казва пред списание People Джордин Спаркс, която играе Спаркъл.

Уитни Хюстън е и изпълнителен продуцент на филма, тя се е борила повече от 12 години за това продукцията да бъде заснета.

"Sparkle" е четвъртият и последен филм на певицата, която почина на 11 февруари 2012 г. oт кокаин и удавяне, три месеца след приключването на снимките. Очаква се продукцията да бъде пусната по кината на 17 август тази година.

Източник: dailymail.co.uk

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама