Потвърдено! Участници от "Survivor" заедно като двойка след шоуто (СНИМКА)


Потвърдено! Участници от "Survivor" заедно като двойка след шоуто (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Между двама от участниците в реалити предаването "Survivor" прехвърчаха любовни искри още в първия епизод. Това забелязаха както съотборниците им, така и зрителите. 

Става въпрос за 43-годишната Ивана Микова, която е бизнес психолог, и 15 години по-младият от нея футболист Ивайло Крушарски. Двамата наистина са се влюбили на Филипините и все още са щастливи заедно.

Връзката между тях се забеляза още в първия епизод на риалитито. Тогава двойката се усамоти и започна да крои стратегии. Тяхното племе веднага заподозря, че между двамата се заражда нещо повече от обикновено приятелство, но едва ли някой е очаквал, че авантюрата ще продължи и след финала на състезанието.

От публикации в социалните мрежи, става ясно, че Ивана и Ивайло са станали двойка и дори са започнали да работят заедно.

На рождения ден на Ивана, който е бил на 29 септември, футболистът я е поздравил с много мили думи на страницата й във Facebook. 

Ето какво е написал той:

„С всяка година увеличаваш свещичките на тортата, за да огрее още по-добре твоето красиво и нежно лице. Честит рожден ден, Любима моя!“.

Ивайло сподели и снимка в Instagram, на която е заедно с Ивана и определено двамата изглеждат щастливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама