Принц Уилям и Кейт Мидълтън уважиха премиерата на "Топ Гън: Маверик" в Лондон (ВИДЕО)


Принц Уилям и Кейт Мидълтън уважиха премиерата на "Топ Гън: Маверик" в Лондон (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън се присъединиха към Том Круз, за да преминат заедно по червения килим на Лестър Скуеър в Лондон за премиерата на "Топ Гън: Маверик", съобщи "Асошиейтед прес".

"Имаме много общи неща. И двамата с Уилям обичаме Англия, и двамата сме пилоти, и двамата обичаме да летим", заяви актьорът пред журналисти.

Принц Уилям е преминал обучение за пилот за издирване и спасяване. Той е известен като лейтенант Уелс в Кралските военновъздушни сили. Специално за лондонската премиера на лентата престолонаследникът беше с мокасини Crockett&Jones с бродирани самолети F18. Съпругата му Кейт пък беше изключително елегантна в черно-бяла рокля, дело на Roland Mouret. Тя беше съчетала тоалета си с диамантени обици със звезди.

Том Круз запозна херцозите на Кеймбридж с останалите актьори от филма, сред които Дженифър Конъли и Джон Хам, пред модел на изтребителя от "Топ Гън: Маверик".

Том Круз влиза отново в ролята на пилота от американските военноморски сили Пийт "Маверик" Мичъл след повече от 30 години. Филмът трябваше да има премиера през юли 2019 г., но тя многократно бе отлагана заради пандемията от коронавирус.

"След последните няколко години, да имаш подобно събитие е изключително", каза още Круз.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама