Принц Уилям и Кейт на премиерата на новия Джеймс Бонд


Принц Уилям и Кейт на премиерата на новия Джеймс Бонд
Снимка: Getty Images/Guliver

Новият филм за шпионина Джеймс Бонд "Спектър" събра редица звезди на своята официална премиера в лондонската зала "Роял Албърт Хол". Събитието за любимия таен агент на Великобритания беше посетено и от бъдещия британски престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Освен тях кралското семейство беше представено и от принц Хари.

Кейт привлече вниманието на фотографите, тъй като беше облечена в светлосиня рокля с дълъг ръкав, но не носеше сутиен.

Първият, който пристигна на официалното събитие беше актьорът в образа на Агент 007 Даниъл Крейг. "Фантастично е да видя всички тази вечер... Много съм развълнуван и нямам търпение хората да видят филма", каза той, цитиран от британското издание "Индипендънт". Той беше придружен от съпругата си Рейчъл Уайз, като двамата не криеха своите чувства. 

След него по червения килим преминаха и останалите актьори от лентата – Наоми Харис, която отново ще влезе в ролята на Мънипени, Кристофър Валц в ролята на злодея Франц Оберхаузер, Бен Уишоу, който играе Кю и Ралф Файнс в образа на Ем. Сред новите звезди на сагата за Бонд, които посетиха премиерата, бяха и Дейв Батиста, който влиза в образа на наемния убиец мистър Хинкс, както и двете актриси Леа Седу и Моника Белучи, които играят Мадлен Суон и Лусия Скияра - момичетата на Бонд в лентата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама