Продължението на "Черната пантера" излиза през ноември (ВИДЕО)


Продължението на "Черната пантера" излиза през ноември (ВИДЕО)
Снимка: ПР

На 11 ноември се завръщаме в Уаканда с дългоочакваното продължение на един от най-големите хитове на "Марвел" - "Черната пантера" (2018) – впечатляващо пищния и епичен, но едновременно с това и изключително личен и емоционален "Черната пантера: Уаканда завинаги", който бележи и края на четвъртата фаза на филмовата вселена на студиото.

След ненавременната кончина на Чадуик Боузман, превърнал крал Т‘Чала в един от най-обичаните герои във вселената на Марвел, режисьорът и сценарист Райън Куглър е изправен пред въпроса: как продължаваш напред, когато се сблъскаш с привидно непреодолими обстоятелства? Въпрос, чиито отговор Куглър, а и целият екип на филма, търсят лично за себе си като хора и като творци, но също така и въпрос, който трябва да разрешат и героите и народът на Уаканда, които са под угрозата на най-голямата криза в историята им.

В "Черната пантера: Уаканда завинаги" Кралица Рамонда, Шури, М‘Баку, Окойе и воѝните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, героите трябва да се обединят с помощта на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред страховит нов противник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймар.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама