Променят покрива на “Арена Армеец“ заради концерта на Рамацоти


Променят  покрива на “Арена Армеец“ заради концерта на Рамацоти

Сериозна реорганизация на конструкцията на покрива на най-голямата и модерна столична зала "Арена Армеец“ у нас предстои през 2015 година поради специални изисквания за гостуването на италианската мега звезда Ерос Рамацоти.

Промените се налагат заради изискванията на Рамацоти и неговия екип към техническите параметри на шоуто, които са стандарт за градовете и сцените от световното му турне. Екип от технически специалисти на Eros World Tour 2015 ще бъде в течение с отделните етапи на цялостното реконструиране на покрива на "Арена Армеец“, а промените ще засегнат най-вече допуските за височина на залата и тежестите, които може да бъдат окачвани.

Ръководството на "Арена Армеец“ и организаторите на събитието разполагат с девет месеца, за да посрещнат най-успешния италиански певец и композитор на всички времена на 26 септември идната година. Гостуването на Eros World Tour в България несъмнено ще бъде най-вълнуващото събитие за 2015-а, а емоциите, които очакват публиката, незабравими.

Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие са в шест различни категории, а цените започват от 60 лева и варират до 120 лева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама