"Просто ей така...": Какво да очакваме от сезон 2


"Просто ей така...": Какво да очакваме от сезон 2
Снимка: HBO

Минаха повече от 15 години откакто „Сексът и градът“ приключи след шест сезона по HBO. За щастие, любимият сериал се завърна с продължението „Просто ей така...“ през 2021.

След много гледан и обсъждан дебют от 10 епизода, който проследи смъртта на Тузаря (Крис Нот) и представи Че (Сара Рамирес), беше решено, че сериалът ще има и втори сезон. В новите епизоди се очаква да се завърнат познати лица от „Сексът и градът“, като най-вече Джон Корбет ще повтори ролята си на бившия годеник на Кари, Ейдън.

Как приключи сезон 1?

В хода на сезон 1 трите героини преминаха през някои големи промени в живота, като Кари трябваше да се справи с неочакваната смърт на Тузаря. Докато все още скърбеше, тя нае Сима, агент по недвижими имоти и новооткрит приятел, да продаде пищния ѝ апартамент и да се премести обратно в студиото си в Горен Ийст Сайд. В крайна сметка тя разпръсна пепелта на съпруга си в Париж, преди да се върне у дома и да открие, че отново е отворена за срещи.

Междувременно Миранда избра отново да боядиса косата си в червено и да последва партньора си Че в Холивуд, оставяйки предизвикателен стаж, бившия си съпруг Стив (Дейвид Айгенбърг) и зараждащото се приятелство с Ния.

Шарлот пък се примирява с развиващата се полова идентичност на Рок (Алекса Суинтън), като организира на детето си "they-mitzvah“ с транс равин. Там Шарлот е подкрепяна от Хари (Евън Хендлър), нейните дългогодишни приятелки, както и Лиза, нейната нова приятелка, друга майка от училище.

Какво да очакваме от сезон 2?

Малко се знае за конкретните детайли на сюжета, но се очаква сериалът да започне през 2023. Сезон 2 е за издръжливостта, възстановяването и смеха след голяма травма.

За Кари това потенциално означава повече срещи, след като тя отново се отвори за любовта. Нещата с Шарлот и Миранда пък са още по-неясни.

Майкъл Патрик Кинг каза, че в бъдещите епизоди ще има още повече Че. „Една от горещите ми страсти относно сезон 2 е Че“, каза Кинг. „Искам да покажа измерението на Че, което хората не са виждали по някаква причина – защото са били заслепени, от страх или ужас.“

В същото интервю Сара Рамирес казва, че „Първият сезон съдеше книга по корицата ѝ, а сезон 2 е за четенето на книгата.“

Както споменахме по-рано, Корбет ще се завърне като Ейдън, което го прави най-новият герой от оригиналната серия, който ще бъде върнат за франчайза. Въпреки че HBO Max отказа да коментира новината, Сара Джесика Паркър каза, че „вече не може да се сдържи“, потвърждавайки завръщането на Ейдън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама