Пуснаха нова версия на "Ела, ела" на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд (ВИДЕО)


Пуснаха нова версия на "Ела, ела" на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд (ВИДЕО)
Снимка: ПР

17 часа след премиера - близо 90 000 гледания в YouTube и влизане в класацията на платформата за България. С такъв летящ старт започва живота си "Ела, ела 2.0" - новата версия на един от най-големите хитове на Ку-ку Бенд. Песента, която в оригинал е дело на Евгени Димитров, Слави Трифонов и Георги Милчев - Годжи, а текстът е на Ивайло Вълчев и Годжи, заживява нов живот в чисто нова версия, благодарение на утвърдените продуценти Fabrizio Parisi & The Editor.

"Избрахме "Ела, ела", защото това е една от най-емблематичните песни на Ку-ку Бенд. Заслужава нов живот. Затова направихме НЕ ремикс, а изцяло нова версия", споделя Евгени Димитров, който работи с продуцентите по новия проект.

Аранжиментът и звукозаписът на "Ела, Ела 2.0" са изцяло нови, като от оригинала са оставени непокътнати само акапелата на Слави Трифонов и няколко знакови музикални момента. Новата версия е в завладяващ клубен ритъм и подчертан електронен саунд, който дава заявка да влезе през парадния вход на нощния живот в България.

Идеята за обновяване на песента идва от самия Слави Трифонов, който кани Fabrizio Parisi & The Editor да работят по проекта, след като се запознава с работа им. За пръв път, някой извън екипа на Ку-ку Бенд се намесва в техните авторски композиции. Въпреки това музикантите и продуцентите се сработват изключително бързо и ефективно, и след малко повече от месец резултатът е на лице.

"Ела, Ела 2.0" излиза с чисто нов клип, заснет от режисьора Валери Милев, в който ще се насладите на истински парад на суетата и сексапила. А на финала ви очаква изненада, на която няма как да не реагирате с усмивка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама