Queen с първи концерт в България


Queen с първи концерт в България
Снимка: Getty Images/Guliver

Поколения меломани у нас са жадували да чуят на живо вечните класики "Bohemian Rhapsody", "Somebody To Love", “I Want to Break Free” и “The Show Must Go On”. През 2013 г. успяхме да се насладим на хитовете на Queen като част от мюзикъла Wе Will Rock You. Сега обаче ни предстои среща с легендарната група! За първи път ще видим на живо Брайън Мей и Роджър Тейлър. Заедно с тях ще чуем и младата звезда Адам Ламбърд.

Концертът ще е на стадион "Георги Аспарухов" на 23 юни (четвъртък) 2016 г., 20:00 ч., и ще е част от фестивала Арена Музика.

Това е една от специалните изненади за всички музикални фенове от София Мюзик Ентерпрайсис  през 2016-та – годината, в която компанията празнува своя 25-годишен юбилей.

Дори след трагичната загуба на уникалния талант Фреди Меркюри, Queen продължават да са една от най-великите групи в рок и поп историята. На 31 октомври Браян Мей и Роджър Тейлър заедно с Адам Ламбърд отбелязват 40-та годишнина от създаването на историческия сингъл “Bohemian Rhapsody”.

Queen и Адам се появяват заедно на една сцена през 2009 г. по време на финала на предаването American Idol, а по-късно имат съвместно участие на Европейските музикални награди на MTV. Ламбърд скоро се превръща в неразделна част от групата. След 2012 година следват поредица от успешни концерти, участия в телевизионни шоута и турнета.ю

Билетите за концерта на Queen + Адам Ламбърд ще бъдат на цени от 70 до 140 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на ticketpro.bg.

Продажбата на билети стартира на 30 ноември (понеделник) 2015 г. от 10:00 ч.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама