Радина Кърджилова отново върти любов с Асен Блатечки


Радина Кърджилова отново върти любов с Асен Блатечки

Звездният тандем Радина Кърджилова и Асен Блатечки, които ги видяхме за първи път в сериала "Стъклен дом", отново се събират на екран.

Двамата ще си партнират в новия сериал "Фамилията", който стартира тази пролет по bTV.

Радина влиза в каста като болезнен спомен, който ще терзае героя на Блатечки и ще го тласне към ковчежето с мръсни тайни на Стефан Данаилов. Героинята й ще си навлича непрестанно неприятности, за да тества предаността на любимия мъж.

В сериала участват още Цветана Манева , Ваня Цветкова - Лидия , Десислава Бакърджиева , Яна Маринова , Георги Стайков, Антоний Аргиров , Николай Станчев, Даниел Владимиров и Иво Аръков.

Режисьори на сериала е Димитър Гочев, а оператори са Радослав Гочев и Кирил Паликарски.

Ето и малко повече за историята на "Фамилията”:

Един мъж преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които управляват бизнеса и политиката в държавата. Всички герои във „Фамилията” изглеждат уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама