Разкриха част от участниците в осмия сезон на "Фермата" (СНИМКИ)


Разкриха част от участниците в осмия сезон на "Фермата" (СНИМКИ)
Снимка: bTV

След месеци на напрегнато очакване стартовата дата на "Фермата" вече е ясна. Осмият сезон на риалитито се завръща на 3 септември в ефира на bTV. Под мотото "Мостът на времето" предаването ще събере победители от предишни издания, оставили дълбока следа в сърцата на зрителите и ще покаже нови, интересни герои с потенциал на бъдещи фаворити.

Една от изненадите ще бъде появата на първата жена, спечелила "Фермата" - борбената и упорита Веселка Маринова, която взе голямата награда от 100 000 лева в петото издание на риалитито и изцяло промени живота си.

През тежката дървена порта ще прекрачи още една решителна, енергична бивша участничка - яхтената стюардеса и любителка на приключенията Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче. Във "Фермата" 6 тя не само постави рекорд по спечелени дуели на Арената, но и си тръгна с приза.

В осмия сезон на предаването ще се завърнат още любими лица. Сред тях са работливият, вдъхновяващ пчелар Яни Андреев, победител във "Фермата" 3.

Рокзвездата, която не се страхува от селския начин на живот - Деян Каменов от "Д2", стигнал до първото място във "Фермата" 4, също влиза в шоуто.

Легендарният бивш участник Димитър Господинов-Гуспа също ще влезе в риалитито, за да преживее отново битките, вълненията и трудностите.

Тези и други емблематични имена от предишни сезони на "Фермата" ще се обединят в отбор "Минало", а новите участници, между които геймър, полицай, мениджър, акушер-гинеколог, диетолог, спортист и кмет, ще оформят отбор "Бъдеще".

В прегръдката на спиращата дъха българска природа, на брега на красивия язовир Диканя, всички те ще се трудят месеци наред, за да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце. Предаването ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа, ще ни припомни уроците от историята и ще даде шанс на най-достойния да спечели голямата награда от 100 000 лева.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама