Разкриха нов водещ в "Гласът на България"


Разкриха нов водещ в "Гласът на България"
Снимка: Гласът на България

Ясен е новият водещ на "Гласът зад кадър". Атрактивната, очарователна и винаги усмихната Прея се присъединява към лицата в предстоящия сезон на "Гласът на България". Музикант, певица, текстописец и аранжор, тя определено ще плува "в свои води" в новата си роля на V-репортер.

"Аз съм истински фен на предаването, следя го и нямам търпение да се потопя в магията "Гласът на България". Това е една от най-позитивните телевизионни продукции въобще и благодаря на bTV за възможността да се докосна до нея", споделя вълнението си Прея.

"Влизам с широка усмивка и нагласата, че ще е много приятно, весело и забавно - за всички пред микрофона на V-репортера, за мен и за зрителите, разбира се", добавя тя.

 

 

Певицата, която е много активна в социалните мрежи и има хиляди последователи в тях, поема щафетата от Алекс Петканова и с бодра, музикална стъпка ще влезе зад кулисите на "Гласът на България". Шармантната изпълнителка добре познава пътя, по който тепърва тръгват участниците в музикалното шоу на bTV и определено ще се чувства на място и полезна за всички тях.

Деветият сезон на "Гласът на България" стартира тази есен, а снимките за него предстоят. Звездните треньори, които ще търсят новия "глас на България" са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до победата в последния сезон, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. 

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама