Red Hot Chili Peppers изненадващо обявиха издаването на нов албум


Red Hot Chili Peppers изненадващо обявиха издаването на нов албум
Снимка: Getty Images

Red Hot Chili Peppers обявиха чисто новия си студиен албум – "Return of the Dream Canteen", който ще бъде издаден на 14-ти октомври.

Изненадващият анонс, който предизвика възторжен отклик, беше направен в "Empower Field" в Денвър, когато започна северноамериканската част от тяхното аплодирано от критиката и комерсиално успешно глобално стадионно турне.

Новината за предстоящото излизане на "Return of the Dream Canteen" бележи второто издаване на албум на групата за 2022 г., веднага след лидера в класациите, получил платинен статус на продажби – "Unlimited Love", който беше издаден през април. Това ще бъде и вторият албум на групата, продуциран от Рик Рубин за 2022 г., и ще затвърди репутацията им на група, намираща се в своята връхна точка, яхнала гребена на безспорна творческа вълна.

"Тръгнахме да търсим себе си като групата, която по някакъв начин винаги сме били. Свирехме просто за удоволствие и научихме някои стари песни. Не след дълго започнахме мистериозния процес по създаването на нови песни – красиво късче химия, до което сме се докосвали стотици пъти. След като открихме този нестихващ поток от звук и въображение, ние просто продължихме да копаем. С времето, разтягащо се като ластик на голямо бельо, нямахме причина да спрем да пишем и да свирим. Беше като сън. В крайна сметка нашата променлива обич един към друг и магията на музиката ни бяха дарили с повече песни, отколкото знаехме какво да правим. Е, разбрахме го. 2 двойни албума, издадени един след друг – вторият от които е също толкова значим, колкото и първия. "Return of the Dream Canteen" е всичко, което сме и някога сме мечтали да бъдем. Опакован е. Създаден е от сърце, искрено ваши, Red Hot Chili Peppers."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама