Рейчъл Билсън и Обри Плаза хванати за ръце на премиерата на "Сексология"


Рейчъл Билсън и Обри Плаза хванати за ръце на премиерата на "Сексология"

Лятото е разгара си, идеалното време за партита и както у нас, така и в Калифорния слънцето сваля задръжки и дрехи. На премиерата на филма "Сексология" преди дни, Рейчъл Билсън и Обри Плаза последваха тенденцията и се появиха на пурпурния килим в рокли със свежи цветове и голи рамене.

С рокля на Oscar de la Renta в синьо и нежна декорация с цветя, Рейчъл раздаваше усмивки на журналисти и фенове. Обри Плаза, която играе главната роля в комедията "Сексология“ се появи със стилна, бяла рокля на Calvin Klein Collection и обувки на Brian Atwood в златно.

Хванати за ръце, двете актриси силно напомняха за героините си в "Сексология“ – сестрите Бранди и Амбър.

Комедията, която българските зрители също могат да видят в кината от днес, разкрива комичния свят на току що завършилата отличничка на випуска Бранди (Обри Плаза), която залисана в учене се оказва, че е пропуснала най-веселата част от гимназиалния живот – неприличните извънкласни дейности.

С хъс на отличничка и въоръжена със списък, Бранди се захваща да навакса преди "безкрайния урок по сексология“, който я очаква в колежа. Разбирайки бързо, че "не плува в свои води“ тя се обръща за помощ към по-голямата си сестра Амбър (Рейчъл Билсън) и позпадналия си шеф, управител на открит басейн.

Неудобни ситуации, много смях и емоции съпътстват летните уроците по "сексология“, а дали ще успее накрая да ги вземе с отличие, вижте от днес в кината.

Гледайте трейлъра на "Сексология“, участвайте в играта на Фейсбук страницата на "Форум Филмс" и може да спечелите двоен билет за филма.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама