Риалитита, които ще гледаме тази есен


Риалитита, които ще гледаме тази есен
Снимка: Nova

Макар че температурите все още с нищо не загатват - есента идва. А какво означава това? Телевизиите по традиция ще стартират своите риалити предавания, борейки се за повече зрители. И ако сте почитатели на такъв тип шоута, ето какво ви очаква през следващия телевизионен сезон:

Фермата 

Едно от най-очакваните предавания тази есен безспорно ще бъде петият сезон на предаването "Фермата". Приключенското риалити сблъсква различни типажи с живота на село - създаването и ремонтирането на къща от нулата; грижа за различни растения и животни; запомнящи се дуели и незаменими житейски уроци – именно това е идеята на телевизионния хит. Докато първите три сезона на предаването сякаш бяха с акцент върху селския живот и земеделието, то изданието от миналата година – "Фермата – Съединението", постави глобалния проблем за разликите между българите, които живеят зад граница, и тези, които са в България. Тази година продуцентите на предаването залагат на примамливия лозунг "Нов свят", в който обещават цели две ферми и много нови изненади. "Фермата" започва на 6 септември и със сигурност ще ни накара да се замислим дали да не захвърлим офис работата и да не започнем да отглеждаме зеленчуци в провинцията.

"Маскираният певец"

За всички, които обожават шоуто "Като две капки вода", има голяма изненада. Продуцентите и авторите на популярното шоу подготвя нов проект с името "Маскираният певец". В новия формат 10 известни имена от българската музикална сцена ще бъдат скрити зад различни маски и костюми. Те в продължение на три месеца ще изпълняват различни песни, а публиката и останалите им колеги няма да знаят кой стои зад песента. Всеки, който е разкрит, ще отпада. Шоуто е изключително популярно в Америка и Германия, където всяка година се радва на милиони зрители. А специално за незабравимото преживяване продуцентите са подготвили и жури, което ще оценява участниците. Точният ден на премиерата на предаването още не е ясен, но със сигурност отново трябва да го очакваме през септември.

Игри на волята 

Верните фенове на феномена Big Brother, макар и да не могат да видят любимото си предаване тази есен, ще се насладят на нов формат, продуциран именно от авторите на Големия брат. "Игри на волята" напомня малко сюжета на "Игрите на глада" – група участници се изправят в екстремни приключения и се борят за голяма награда. Предаването е много популярно в Латинска Америка, особено в Колумбия, откъдето произлиза. Водещ на българското предаването ще бъде Алекс Сърчаджиева, която е способна да превърне всяко предаване в незаменим хит. "Игри на волята" започва отново на 6 септември. 

Сподели с твоите приятели

Очаква се една наистина конкурентна битка. И макар много хора да са против риалити формати, те са със сигурност са нещо, което те "приковава" за дълго време пред телевизора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама