Риана пусна дългоочаквания си нов албум


Риана пусна  дългоочаквания си нов албум

Барбадоската красавица Риана изненада целия свят, представяйки дългоочаквания си нов албум. Неколкократно отлаганият проект е озаглавен "Anti" и излиза 24 часа след като певицата пусна и своя нов сингъл "Work", в колаборация с рапъра Дрейк.

Новото заглавие е най-дълго чаканото в кариерата на Риана. Това е осмият студиен албум в нейната дискография и включва общо 13 нови парчета. През първите 24 часа от своето излизане, "Anti" се предлага ексклузивно в музикалната платформа Tidal, а след това ще ще бъде разпространен и в други избрани дигитални услуги. На физически носител се очаква да бъде достъпен в началото на месец февруари.

Това е първи албум за певицата, след последното ѝ заглавие "Unapologetic", което тя издаде през 2012 година.

Обявените гост артисти в "Anti" са аренби изпълнителят SZA в парчето "Consideration" и канадският хитмейкър Дрейк в "Work", с който Риана вече има няколко успешни проекта.

"Anti" излиза близо месец преди стартирането на световното турне на Рири, което е в подкрепа на нейния нов албум. Обиколката ще бъде осъществена в компанията на хип-хоп изпълнителите Travi$ Scott и The Weekend, които ще подгреят публиката преди излизането на харизматичната барбадоска певица.

Риана – Anti – Съдържание:

1. Consideration (feat. SZA)

2. James Joint

3. Kiss It Better

4. Work (feat. Drake)

5. Desperado

6. Woo

7. Needed Me

8. Yeah, I Said It

9. Same Ol' Mistakes

10. Never Ending

11. Love on the Brain

12. Higher

13. Close to You

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама