Риана ще пее на полувремето на Супербоул през 2023


Риана ще пее на полувремето на Супербоул през 2023
Снимка: Getty Images

Суперзвездата Риана ще бъде главен изпълнител в шоуто на полувремето на Супербоул през февруари в Аризона, съобщиха от НФЛ.

Деветкратната носителка на "Грами" също сподели новината, като публикува в Twitter снимка на футболна топка с марката NFL.

Организаторите нарекоха 34-годишната певица "талант на поколенията" в прессъобщение, публикувано тази нощ.

"Риана е артист, който се появява веднъж на поколение и е културен инфлуенсър през цялата си кариера", заяви ръководителят на музикалния отдел на НФЛ Сет Дудовски.

А Джей-Зи, чиято развлекателна компания Roc Nation ще помогне за организирането на представлението, нарече звездата "жена със скромно потекло, която надминава очакванията на всяка крачка".

"Тя е човек, роден на малкия остров Барбадос, който се превърна в един от най-изтъкнатите артисти в историята. Самостоятелно създадена в бизнеса и развлекателната индустрия", добави съпругът на Бионсе.

Шоуто на полувремето е изключително желано от музикалните изпълнители, тъй като самият мач е наблюдаван от над 120 милиона души. Тази година то бе изнесено от рапърите Д-р Дре, Снууп Дог, Еминем, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар, които даже спечелиха награда "Еми" за 14-минутния спектакъл.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама