Рики Мартин с нов албум


Рики Мартин с нов албум

"A Quien Quiera Esuchar“ (или в превод: "За тези, които искат да чуят“) е предстоящият нов албум на Рики Мартин. Това е десетият студиен проект в дискографията на латинозвездата, който ще излезе на 10 февруари.

"A Quien Quiera Esuchar“ идва точно 4 години след последния проект на звездата, озаглавен "Música+Alma+Sexo“, който излезе в началото на 2011-та година, достигна до 3-то място в Билборд 200 и платинен статус на продажби. В периода между двата проекта, Рики Мартин беше ментор в няколко поредни сезона на риали шоуто "Гласът на Австралия“, издаде колекцията "Greatest Hits: Souvenir Edition“ (2013) и реализира турнето "Ricky Martin Live tour“.

“A Quien Quiera Escuchar” е един от най-емоционалните и лични проекти на пуерториканската музикална икона. Колекция, която артистът посвещава на феновете в любовно писмо, написано от 12 отделни песни.

"Това е един от любимите ми албуми и нямам търпение публиката да го чуе. Процесът на създаване на песните в него беше много различен от всичко, което съм правил до момента. Имах шанса да работя с изключителни професионалисти, от които научих как да интерпретирам музиката по нов начин. Това е албум с много ритмични и бързи песни, в които се смесват различните жанрове, но и със страхотни, емоционални балади с красиви текстове. Искрено се надявам, че феновете ще харесат албума и ще бъдат запленени от музиката, така както аз, докато я създавахме“ – казва Рики Мартин.

Пилотният сингъл от албума "Adiós" излезе в края на септември м.г. в три различни версии – испаноезична, англоезична и френско-английска и дебютира на 22-ра позиция в латино сингъл чарта на Билборд. Вторият сингъл от албума, който предстои да излезе тази седмица, е песента "Disparo Al Corazon“.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама