Роби Уилямс проговори на български


Роби Уилямс проговори на български
Снимка: Getty Images/Guliver

"Здравейте, България! Are you ready to be entertained?“ написа Роби Уилямс във Facebook страницата си вчера вечерта.


Както се похвали наскоро, Роби обича да прекарва много време в интернет и е фен на социалните мрежи, в които редовно пише от свое име. Първото му гостуване в България ще бъде най-голямото музикално събитие в страната за тази година, а в специално видео обръщение за българската публика Роби Уилямс сподели, че ще превземе Духът на Бургас и ще ни забавлява, както никой друг преди.

Общинарите в Бургас вече са започнали трескава подготовка за фестивала, като в момента се обсъжда кои булеварди да бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде поет целия поток от хора, прииждащи от всички градове на страната и да се избегнат задръстванията преди и след шоуто на Роби Уилямс.

От БДЖ също вече са дали знак, че подготвят да пуснат допълнително влакове за дните на фестивала и да облекчат допълнително трафика.

Очаква се тировете за шоуто на Роби Уилямс да пристигнат 10 дни преди старта на фестивала, за да имат време да подготвят плажната ивица за грандиозната продукция и десетките хиляди почитатели на британската икона.

Билети на цени от 99 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com и на Eventim.bg

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама