Родни звезди пеят в подкрепа на фонда "За децата на герои"


Родни звезди пеят в подкрепа на фонда "За децата на герои"
Снимка: ПР

Едни от най-големите звезди на българската поп сцена се обединяват в изключителната си подкрепа за фонд "За децата на герои". Концертът ще се проведе на 21 декември със старт в 20:00ч. в One more park bar.

Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Ерсин Мустафов - Jeremy?, Александър Славчев, Маги Алексиева - Mey ще превърнат вечерта в празник на добротата и съпричастността.  Страхотното празнично настроение ще бъде подвластно на диджея Младен Димитров - Mr. Moon. Всички артисти участват благотворително.

Повече за фонд "За децата на герои"

От 3 години фондът подпомага 25 деца на медици и учители, починали от COVID-19 в първите вълни на пандемията. Децата получават стипендии по 500 лв. месечно – 6000 лв. годишно.

Целта на фонда е да помага финансово за тяхното образование и развитие, докато навършат пълнолетие. За целия период на съществуване на кампанията са изплатени 816 стипендии на обща стойност 408 000 лева - изцяло от дарения!

Малко над 50 000 лв. са събрани до момента за 2024 година. Тази сума е недостатъчна, за да се осигури съществуването на Фонда.

Децата стипендианти са на възраст от 5 до 18 г. Някои от тях загубиха и двамата си родители. Болката от загубата на родител не преболява, но се носи по-леко, когато чувстваш съпричастност и подкрепа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама