Rolling Stones с нова песен за пръв път от 18 години


Rolling Stones с нова песен за пръв път от 18 години
Снимка: Getty

„Rolling Stones“ планират да издадат първия си нов запис от 18 години насам до лятото на 2023 г. Британският таблоид „Сън“ съобщи, че сър Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд вече са започнали да записват.

Изданието твърди, че през последните две седмици те са се събрали в Ню Йорк за студийни записи. Редица музиканти от световна класа ще допълнят състава на групата за новите песни.

Записът ще бъде първата работа след смъртта на барабаниста Чарли Уотс на 80-годишна възраст през 2021 г., който загуби борбата с рака на гърлото.

„След кончината на Чарли имаше известна несигурност какво да се прави по-нататък. Имаха дати за концерти, но след това не беше ясно как ще изглежда бъдещето“, сподели източник пред „Сън“.

„Но сега, когато имаха време да помислят, всички смятат, че е правилно да продължат да правят това, което винаги са правили като група, да правят нова музика и да се надяват, че отново ще тръгнат на път, за да я представят на феновете си. През последните години те се сблъскаха с удари, но шоуто продължава - „Ролинг Стоунс“ винаги продължават“, добави той.

Очаква се групата да направи и голямо турне, което вероятно ще включва САЩ, Южна Америка и Европа.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама