Розмари напусна VIP Brother, Кали нахрани Ричард


Розмари напусна VIP Brother, Кали нахрани Ричард
Снимка: NOVA

Розмари напусна вчера вечерта VIP Brother в изключително оспорвана борба и събра 32% положителен вот. Петко и Стефан събраха по 34%. Розмари сподели, че е благодарна на Ваня и сподели, че харесва Ричард, защото е загрижен и добър. Манекенката каза, че не съжалява за участието си и даде щита на SDI на Ваня, а не на Ричард, защото трябва да е мъж и да се справя сам.

Преди това тримата номинирани се срещнаха с въпросите на Съквартирантите и отговаряха на тях на живо. Розмари беше питана основно за годеника си, който е навън. Манекенката сподели, че преди да влезе в шоуто, е имала проблеми във връзката си и затова се случва това между нея и Ричард. Втори в “Пощата на номинираните“ беше Стефан. На него се наложи да обясни поведението си в Къщата и принципите си. Мъжът на Гала беше категоричен, че няма кой да му прави анализ от хората в шоуто и помоли Съквартирантите да го питат лично, ако искат да си говорят с него. Последен пред останалите застана Петко. За изненада и на Big Brother, той трябваше да отговаря, защо Божана му се подмазва. Мъжът на Яна заяви, че двамата се разбират и му е приятно да си говорят. Тежки думи бяха отправени Наско. Петко му каза, че е време да порасне и да излезе от сянката на другите, за да покаже, че е самостоятелен играч.

Aкцентът на вечерта си останаха отношенията между Розмари и Ричард. Поп фолк певицата Кали се ядоса и пожела да влезе в къщата на VIP Brother, за да удари "един тупаник" на Ричард. С бойна крачка певицата влезе и застана очи в очи с фитнес инструктора. Тя му обясни, че не е достатъчно добре възпитан и го призова да постъпи като мъж, да се откаже от щита си, който го защитава от номиниране за изгонване и да напусне къщата.

"Не мога още една седмица да гледам тъпите ти стратегии, с които унижаваш всяка една жена, която те гледа. Сбърка, това няма да те направи нито известен, нито ще те задържи в шоуто. Изложи се и то се изложи на гърба на един пич", каза Кали.

"Дали си правил секс или не, никой не го интересува. Хората навън те гледат и се ужасяват, че ти продължаваш да градиш някакъв имидж и стратегия на гърба на едно крехко същество като Роузи, която за съжаление е влюбена в теб. Цяла България мисли, че ти си супер жалък", каза още тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама