Рут Колева и Стефан Вълдобрев с общ концерт


Рут Колева и Стефан Вълдобрев с общ концерт

Рут Колева и Стефан Вълдобрев канят феновете на качествената българска музика на 18 октомври (събота) в столичния клуб Терминал 1 на един незабравим концерт под надслова на едноименния им хит „Бряг с цвят най-зелен“.

Песента, която ги събра за първи път на сцена, се превърна в емблематичен летен саундрак и е идеален завършек за отминалия сезон.

Първият подобен лайв бе обявен за началото на септември в Маймунарника, но лошите атмосферни условия тогава попречиха той да бъде осъществен. Сега събитието е преместено на закрито в клуб Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1). Закупените за предишния концерт билети (от 3 септември) ще важат и за предстоящия на 18 октомври, без презаверка и без промяна в цената.

Двамата изпълнители и творци имат множество концертни изяви заедно, но за първи път меломаните ще могат да чуят дуетните и соловите им песни на едно място. Двете групи ще излязат на сцената с два отделни сета, както и за общи колаборации. Рут Колева & LIVE BAND обещават едночасов концерт, с много емоционален соул и ню-джаз, както от последния албум “R U T H”, който спечели награда за "Най-добър албум“ за 2014 г. на наградите на БГ Радио, така и от предните албуми на певицата.

"Обичайните заподозрени” са Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко, които заедно със Стефан Вълдобрев, ще поднесат музика за полет на духа и ума. Смесица от инди-поп и рок песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Групата стои зад проекти като "Към”, "Пропаганда, Хромозоми, Силикон”, "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, "Революция".

Освен дуетната им "Бряг с цвят най-зелен“ Рут и Стефан са подготвили няколко специални изненади за слушателите, една от които е песента "Аз ли съм или не съм“, звучаща уникално различно и красиво в изпълнение на Рут.

Снимка: Боряна Янкова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама