Рут Колева пусна своя версия на "This Christmas" (ВИДЕО)


Рут Колева пусна своя версия на "This Christmas" (ВИДЕО)
Снимка: Орфей Мюзик

Рут Колева представи първата си коледна песен, собствена версия на класиката "This Christmas".

Когато през 1970 г. Дони Хатауей композира "This Christmas", той се надява, че песента ще стане любима поне сред афроамериканската общност. Американският изпълнител не предполага, че тази коледна песен ще се превърне в световен хит и ще бъде част от всеки празничен саундтрак.

Заживяла собствен хитов живот, "This Christmas" намира и посланик в България. Рут Колева придава своеобразен модерен облик на коледната класика, прегръщайки неостаряващата сила на празничната мелодия.

"This Christmas" е аранжирана от Антони Дончев, а в аудиото и видеото Рут е подкрепена от Биг бенда на Българското национално радио. Като диригент на бенда и безспорен джаз корифей, Антони Дончев виртуозно съчетава нежната грация в гласа на Колева със силата в звука на джазмените. Формацията придава уникален международен облик на винтидж суинга, превръщайки "This Christmas" в песен създадена, за да стопли сърцето. Песента нашепва, че винаги може да отделим време, за любимите хора, да се съберем заедно и да се насладим на музиката и коледния дух.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама