Рут Колева с концерт по случай 8 март


Рут Колева с концерт по случай 8 март

Ако сте фенове на Рут Колева, вероятно се чудите кога ще може да я чуете отблизо, на една ръка разстояние, в един по-интимен и поднесен по специален начин концерт... Отговорът е 8 март, 22:00 часа, а мястото Sofia Live Club. Певицата обещава концертът да бъде удоволствие за сетивата. Едно истинско unplugged събитие, което ще ви докосне и остави следа поне до следващото такова.

Рут се качва на най-добрата лайв сцена, за да посрещне празника на дамите в компанията на всички, които нямат търпение да чуят хитове от репертоара й, както и най-новото парче на певицата - "Tokyo". Както самата тя споделя: "В песента се сблъскват много светове, което е чудесно олицетворение на текста.“ Рут казва, че желанието да заснеме клип в японската столица е дошло импулсивно. След концерт в Токио, тя и Александър Недялков решават да заснемат клипа именно там, а резултатът идва моментално. Песента вече е в класациите, феновете пристрастени да го слушат, a социалните окръжности пресечени в едно красиво парче.

На сцената в клуба, музикантите, които ще партнират на дамата в празничната вечер са Александър Славчев – китара и Стоян Джаферов – китара. Младата изпълнителка ще изпълни любими парчета и кавъри, които несъмнено ще ни отведат в света на соул, джаз и пленителна доза фънк.

Билети се продават в мрежата на Eventim.bg на цена 10 лева, както и на място в клуба на цена 10 лева за дамите и 15 лева за мъже.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама