Рут Колева с ново видео


Рут Колева с ново видео

Видеото към песента “Oceans” на Рут Колева е вече достъпно в интернет. Новата продукция оправда напълно големите очаквания на феновете, нареждайки се сред най-качествените парчета правени някога в България.

Напълно заслужено “Oceans” привлече вниманието на гуруто в съвременната световна музика – Марк Ронсън. Английският изпълнител и продуцент, носител на 5 награди грами, "откривател” на легендарната Ейми Уайнхаус и автор на един от най-големите хитове за 2015г. (“Uptown funk”) поздрави персонално Рут, заявявайки, че песента “Oceans” е негов личен фаворит.

Музиката и текстът на парчето “Oceans” са дело на Георги Линев и Рейчъл Роу. В записите на песента участват също и музикантите от Софийската филхармония с диригент Владимир Джамбазов. Талантливият български екип реализира продукцията в едни от най-едни от най-добрите звукозаписни студиа в света –„Red Bull”в Лос Анджелис. Музикален продуцент на целия албум е Георги Линев, който LA Weekly нарежда в класация за най-обещаващи продуценти за тази година.

Красивата загадачност и романтика на остров Самотраки в Гърция придават усещането за дълбочина и свобода във видеото към песента, дело на Георги Манов и „Clamer Studio”. Главната мъжка роля в клипа изпълнява моделът и музикален изпълнител Виктор Симсонов.

С представянето на клипа Рут анонсира и своя следващ голям проект. Това е дългоочаквания концерт-промоция на предстоящия нов албум в Зала 1 на НДК на 28 януари 2017. Певицата сподели, че концертът ще бъде най-голямата й продукция до момента, в която феновете ще имат възможността да чуят също и едни от най-големите български музиканти в компанията на симфоничен оркестър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама