Рут Колева с песен срещу домашното насилие (ВИДЕО)


Рут Колева с песен срещу домашното насилие (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Рут Колева представи видеото към песента "On My Way", която ще бъде част от предстоящия пети самостоятелен албум на певицата.

След дългата и непредвидена изолация в отдалеченото мексиканско село Ел Куйо, изпълнителката се завръща към усилената довършителна работа по дългоочаквания рилийз.

Песента "On My Way" е посветена на американската организация RAINN, която се бори с домашното насилие - един от силно нарастващите световни проблеми по време на пандемията от COVID-19. Това е втората песен, която Рут посвещава на тази кауза - през 2018 г. излезе парчето "What you say to a girl", в чийто въздействащ видеоклип участва актрисата Цветана Манева.

В последните години певицата работи предимно с популярни личности от световната музикална сцена, но този път и песента, и видеоклипът са създадени от изцяло български екип. Сингълът е написан и продуциран от Георги Линев и Илияна Недялкова, видеото и дизайнът на обложката са дело на режисьора София Добрева, а записите са правени в София от Димитър Ганчев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама