Рут Колева тръгва на европейско турне


Рут Колева тръгва на европейско турне
Снимка: Flat Line Collective

Рут Колева обяви датите за своето европейско турне. Изпълнителката ще посети едни от най-престижните клубове за жива музика.

Заедно със своя лайф бенд певицата ще изнесе концерти в известни клубове в Австрия, Белгия, Великобритания Франция, Унгария, Чехия, Германия, Полша и Холандия, като началото е на 22 април в популярния лондонски Hoxton Underbelly.

Поводът за турнето е представянето на новия й албум "Confidence. Truth", който развълнува международните музикални медии още с появата си през ноември 2017 г.

Пълните дати са на ruthkoleva.com.

Освен клубните дати, плановете на Рут за предстоящия сезон включват участия в няколко джаз фестивала – "Dnes" в Зволен, Словакия, Nisville в Сърбия и лондонския "Innervsions" на 11 юли, който тази година ще даде сцена на изпълнители като Анджи Стоунд и Джордж Клинтън.

Преди дни певицата представи и специална лайв версия на песента "Didn't I" от представянето на албума в зала "България" заедно със Софийска филхармония. Песента разказва за носталгията и завръщането у дома след дълго отсъствие.

В момента Рут работи по нов съвместен проект с Белослава, който ще бъде представен на феновете на 30 май в Маймунарника. Тогава феновете ще имат възможността да чуят на живо любимия трио-формат Рут, Миленита и Белослава. Билети за концерта има в мрежата на Eventim.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама