С безплатен вход започва Sofia Summer Fest


С безплатен вход започва Sofia Summer Fest
Снимка: ПР

Летният фестивал Sofia Summer Fest стартира този четвъртък, 20 август, като входът е свободен. Сред акцентите са култовият DJ Ради от Metropolis, филмът за легендарния футболист Пеле и музикалното участие на Неделяна Христова и Лазар Кисьов.

Фестивалът се провежда в Южен Парк II, до музея "Земята и хората" и зад Музея за съвременно изкуство. Всичко на територията на фестивала се случва съобразно мерките, правилата и ограниченията наложени от COVID-19.

"Вярваме, че София отдавна има нужда от подобен фестивал, който да предлага на столичани и гости най-интересното от културния живот под открито небе. Посетителите ще могат да видят театрални постановки, кино премиери, концерти, stand up шоута и много други. Освен всичко това, ще има и богато разнообразие от храна за онези, които искат да прекарат времето си с приятели на открито", споделя Борислав Чучков, един от създателите на фестивала.

Откриването на Sofia Summer Fest ще бъде дадено от култовия DJ Ради от Metropolis на 20 август от 16:00 ч. След това от 18:30 ч. ще бъде показан филмът за футболиста Пеле: Раждането на една легенда, а финал на вечерта от 20:30 ч. ще сложи поп певицата Неделяна Христова, която ще пее заедно с Лазар Кисьов.

На 22 август, събота, зрителите ще могат да се забавляват със сръбския филм "Когато порасна, ще стана Кенгуру". Началото на прожекцията е 20:00 часа. Преди това от 16:00 за доброто настроение ще се грижи DJ Ради. Входът за целия ден е свободен.

На 23 август, неделя, стартира програмата за най-малките с представлението "Макс и Мориц" на театър Възраждане, от 11:00 часа. От 20:00 часа ще свири рок групата SEVI. Билети може да намерите в мрежите на Eventim и Ubro.

На 24 август, понеделник, ще бъде показан филмът "Маймуна" на режисьора Димитър Коцев – Шошо с участието на Радина Боршош, Юлиан Вергов, Ана Пападопулу и др. Филмът се излъчва в рамките на инициативата "Кино за равнопоставеност" и след него ще има дискусия. Вход свободен.

На 25 август, вторник, от 20:00 часа почитателите на Иво Димчев ще могат да се насладят на концерт-пърформанс. Билети за концерта ще могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim и Ubro.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама