С деца и бебета на кино


С деца и бебета на кино
Снимка: СФФ

Често младите родители не успяват да направят нещо специално за себе си – вниманието съвсем естествено е фокусирано върху децата, затова от Дом на киното създадоха специализирани прожекции, позволяващи да бъдат гледани актуални кинозаглавия, без да се налага родителите да търсят детегледачка, или да се притесняват, че ще трябва да бягат към вратата, ако малките се разсърдят. Влезте да гледате филма заедно с тях!

За максимално улеснение, родителите ще получат асистенция за качване на детските колички до кинозалата. По време на прожекциите силата на звука ще бъде намалена и ще бъде запазено слабо осветление в името на бебешкия комфорт.

Проектът ще бъде открит с филма "Проектът Флорида" на 25 юли 2018 от 12:30 часа.

Повече информация за филма

Орландо, Флорида. Мууни (Бруклин Принс) е едва 6-годишна, но вече има специален темперамент. Смелите й шеги не притесняват особено нейната млада майка Хейли (Бриа Винаите). Подобно на всички обитатели на мотел "Магически замък", Хейли изпитва сериозни финансови проблеми и затова е принудена да се справя с живота по всякакви начини. Тъй като има добро сърце, Боби – мениджърът на мотела, й помага и винаги се опитва да внесе ред в нейния житейски хаос. "Проектът Флорида" е щастлив филм за един нещастен свят с отлично превъплъщение на Уилям Дефо в главната роля.

"Проектът Флорида" на Шон Бейкър е сърцераздирателен, но също така е забавен, визуално зашеметяващ и откровен в детайлното си фокусиране върху младото момиче, чиито фантастични дни в сенките на "Disney World" в Орландо бавно са изсмуквани от бедността и отчаянието. Всеки, който е гледал предишния филм на Бейкър – заснетия с iPhone Мандарина, познава дарбата на режисьора да оставя актьорите си (повечето дебютанти, които никога преди това не са заставали пред камера) да разгръщат историята. Той се оттегля настрани, позволявайки им да опознават световете си."

Луиза Роленхаген, GQ.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама