Салма Хайек с роля в новия филм на Анджелина Джоли


Салма Хайек с роля в новия филм на Анджелина Джоли
Снимка: Getty Images

Салма Хайек ще участва в новия филм на Анджелина Джоли по романа "Без кръв" на италианския писател Алесандро Барико, съобщава Collider.

"Сбъдната мечта за мен е да бъда режисирана от Анджелина Джоли. От години съм почитателка на работата й като режисьор. И ако това не беше достатъчно, ще снимам с двама невероятни приятели, Анджелина и Демиан Бичир", написа акрисата в Instagram.

Все още не се знае какви точно са техните роли в лентата.

Книгата на Барико разказва историята на жена на име Нина. Тя губи цялото си семейство по време на Втората световна война и оцелява само благодарение на милостта на неназован герой. Когато Нина е на петдесет години, тя среща мъжа, който я е спасил.

"За мен е чест, че съм тук, в Италия, за да заснема този специален проект и че Алесандро Барико ми повери адаптацията на книгата си - с нейната уникална поезия, емоции, поглед към войната и въпросите, които тя поставя за това какво търсим след травма, загуба или несправедливост", казва Джоли.

Анджелина и Салма са работили заедно и преди. Двете участваха в блокбъстъра на Marvel "Eternal".

Този проект не е първият опит на Джоли като режисьор. Тя вече е режисирала "Първо убиха баща ми", "Лазурно крайбрежие" и "Несломен".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама