Сара Брайтман омагьоса българската публика


Сара Брайтман омагьоса българската публика

Световноизвестното сопрано Сара Брайтман вдигна четири пъти на крака зала "Арена Армеец" с концерт с извънземно измерение.

Малко след осем часа оперната звезда излезе на сцената за първата си среща с българската публика и успя да превърне следващите два часа в незабравимо преживяване. Вдъхновена от предстоящото си пътуване в Космоса, Сара изпълни някои от най-известните си песни на фона на красиви космически импресии, а с изключителния си глас, достигащ удивителни височини, докосна и развълнува зрителите в препълнената зала.

След лиричното начало дойде ред на класиката на "Куин" "Who Wants To Live Forever", последвана от "Anytime Anywhere", "Hijo De La Luna", "La Luna", "It`s A Beautiful Day". Освен с красивия си глас, който караше кожата на зрителите да настръхва от първия до последния акорд, оперната прима впечатли и с фееричните си рокли, общо пет, които често сменяше с удивителна бързина. За финала на първата част в залата настъпи звездна нощ, Сара, облечена в пищна бяла рокля, пристъпи на специално изграден подуим, за да накара затаилата дъх публика да полети с изключителното си изпълнение на вълнуващата ария от "Турандот" "Nessun Dorma".

Във втората част Брайтман продължи да смесва майсторски оперното звучене с поп, рок и източни мотиви под блестящия акомпанимент на Симфоничния оркестър на Българското национално радио и диригентската палка на маестро Пол Бейтман. Последваха още от най-големите хитове на звездата като "Harem", "Le Fleurs Du Mal" и "Figlio Perduto". Силно впечатление направи и сценичният партньор на оперната прима, с когото тя изпълни дуета Canto Della Terra и "Фантомът от операта", предпоследната изключително въздействаща песен в програмата, която за първи път вдигна зрителите на крака. След нея Сара каза, че е време да си вземем довиждане с "Time To Say Godbye", но раздялата се оказа кратка, защото бурните аплодисменти върнаха примата на сцената за още два биса, последният от които "Dust In The Wind" на "Канзас".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама