Сара Брайтман с космическо меню в София


Сара Брайтман с космическо меню в София

Сара Брайтман пристига в България ден преди шоуто си в София. Въпреки че ще има само 48 часа, певицата ще направи нощна обиколка на столицата. Най-вероятно Сара няма да успее да опита много от традиционните за България ястия и напитки, oсвен шопска салата и сладко от рози, тъй като спазва специална диета.

Специално за гостуването на Сара обаче oрганизаторите са поръчали разнообразно "космическо“ меню и руски готвач, който ще изненада нея и екипа й с нестандартно поднесена за повечето хора вечеря. Тя ще включва, замразени и сушени под вакуум по специална технология на Института по криобиология и хранителни технологии, ястия и зеленчукови сокове.

България е една от трите страни в света, която произвежда космическа храна и то по собствена технология. В менюто присъстват рецепти за пиле с ориз басмати, телешко със зелен фасул и малиби. За Сара обаче съвсем скоро, космическите ястия ще бъдат ежедневие. Веднага след турнето си, което приключва само месец след концерта й в София, Брайтман ще започне усилена подготовка за пътешествие в космоса.

Британската певица, с диапазон от зашеметяващите три октави, която ще чуем в зала Арена Армеец на 12 ноември, ще изнесе шоу, включващо песни на четири езика. В него силно впечатление правят и кавър версиите на хитовете на Queen - "Who Wants to Live Forever " и Kansas - "Dust In The Wind". В София ще чуем и най-любимите песни от всички албуми на певицата. От специфичния за нея – кросоувър (стил, обединяващ различни жанрове) до класически изпълнения на композитори от Шуберт до Андрю Лойд Уебер.. Списъкът от най-популярни песни на британската певица се допълва от композиции на английски, испански, френски и италиански.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама