Седмица до най-романтичния уикенд в София


 Седмица до най-романтичния уикенд в София

Следващия петък десетки танцуващи ще посрещнат Празника на влюбените в нежна прегръдка. Остават броени дни до началото на първото 100% кизомба събитие в България.

"Свети Валентин кизомба уикенд с Чави и Марта“ стартира в петък, 13 февруари, с парти за добре дошли в "Playground“ (Paradise Center). Специалните гости от Испания, инструкторите Чави и Марта, очакват с нетърпение да споделят уменията си с българските кизомба танцьори и изпращат специалните си поздрави от Мадрид.

В събота участниците в ивента ще имат възможността да посетят четири уъркшопа по кизомба и семба, а петият уъркшоп от програмата за деня ще бъде посветен на физическото здраве – лечение и превенция на възможни травми вследствие от продължително танцуване. Това е и първата по рода си подобна лекция, която ще бъде проведена в рамките на танцово събитие. Тя ще бъде водена от Лазар Радков от "Live to lift", който има значителен опит в областта, натрупан от работа с професионални танцьори. Всички уъркшопи от кизомба уикенда ще се проведат в залите на парк-хотел "Москва". От 22 ч. започва и гала партито на събитието в ресторант "Москва“ в хотела.

В неделната програма са включени три уъркшопа с Чави и Марта, както един с организаторите на събитието - "KizombaHolics BG“. Финалното парти на събитието ще се състои в клуб "Контиго“. За музиката и през трите фестивални вечери ще се погрижат кизомба диджеите DJ Kizombie и DJ Puzzle.

Подробна и актуална информация за събитието може да намерите на Facebook страницата му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама